Glasvezel Brockhorst | Over ons
729
page-template-default,page,page-id-729,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Over ons Uw lokale ICT dientverleners

Persoonlijke aandacht en dichtbij
Wij zijn uw lokale ICT dienstverleners.

Deze website is een initatief van onderstaande lokale ICT dienstverleners, met als doel om u zo goed mogelijk voor te bereiden voor de overgang naar glasvezel. Wij hebben ervaring met het adviseren, begeleiden en voorbereiden van klanten bij hun overstap naar glasvezel. De meeste onafhankelijke informatie over het project is hier te vinden.

Meer info? Neem contact op met uw eigen ICT dientsverleners of via
info@glasvezelbronckhorst.nl:

 

Hedan Telecom & ICT

Jonkerspad 13
7261LC Borculo
Tel: 0545-252200
info@hedan.nl
www.hedan.nl

 

Logo-Hedan-e1429700935462

 

Hedan bundelt alle diensten op het gebied van telecommunicatie en ICT  bij bedrijven tot 75 werkplekken. Het leveren van telefooncentrales, aanleggen of inrichten van netwerken en databekabeling, van oplossingen in de cloud tot high-end Wi-Fi oplossingen wij regelen voor de klant alle werkzaamheden en planningen, van advies stadium tot en met de uitvoering en oplevering.

Nijenhuis ICT

Doorndijk 1
7136 KG Zieuwent
Tel: 0544-351576
info@nijenhuis-ict.com
www.nijenhuis-ict.com

 

 

Gestart in januari 2010 als zelfstandig specialist in Small-Business en Agrarische automatiseringstechniek. Heeft kennis van alle gangbare hardware, managementpakketten, koppelingen met procescomputers.  Levert maatwerk PC’s, netwerken en IP Camera techniek. Daarnaast gespecialiseerd in schaalbare WiFi oplossingen voor zakelijk gebruik.

Decorsign ICT & Internet B.V.

De Vente 14
7261ST Ruurlo
Tel: 0573-454109
info@decorsign.nl
www.decorsign.nl

 

 

ICT zit in ons hart en deze kennis delen we graag met u. Decorsign ICT & Internet levert sinds 2001 hoogwaardige ICT oplossingen voor het MKB tot 120 werkplekken. Van ad-hoc ondersteuning of werkplekbeheer tot proactief systeembeheer en monitoring. Uw ICT infrastructuur is bij ons in goede handen. Ook particulieren helpen wij graag!

Ten Have ICT

Zieuwentseweg 38
7136LC Zieuwent
Tel: 06-22319579
info@tenhaveict.nl
www.tenhaveict.nl

TenHaveICT is een eenmanszaak welke wordt gerund door Nick ten Have. Momenteel ben ik bezig in het vierde jaar van de opleiding IT-service management. In de afgelopen twee jaar heb ik hier al veel extra kennis opgedaan bovenop de kennis uit praktijk ervaring. Ik wil mensen erg graag helpen waar mogelijk. Ik hoop mijn kwaliteiten zo in te zetten dat u hier gemak van heeft.

Baron Computers

Wilhelminastraat 4
7091 BM Dinxperlo
Tel: 0315-655225
info@baroncomputers.nl
www.baroncomputers.nl

Logo Baron Computers

Baron Computers is sinds 1994 actief in Dinxperlo en omstreken als totaaloplosser op het gebied van ICT voorzieningen. Kwaliteit, flexibiliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Baron Computers is gespecialiseerd in het repareren en verkopen van computers, notebooks, randapparatuur, camera systemen. Wij bieden ICT service aan huis en op afstand (Online) aan. Onze diensten verlenen wij aan de particuliere sector en het MKB.

Help mij met mijn keuze

Waar kan ik mij nog meer melden voor informatie?

DPC Solutions – Zelhem – www.dpcsolutions.nl

 

Binnenkort volgen er meer adressen waar u zich kunt terecht kunt met uw vragen of advies. Hou onze site in de gaten.

Direct uw algemene vraag mailen? Vul onderstaand formulier in.

Naam*

Adres

Postcode

Plaats

E-mail adres*

Onderwerp*

Uw bericht*

* Verplichte velden.